Här går det att köpa ledavgift (skoterpass) för vintersäsongen 2020-2021

 

Ledavgiften gäller för hela Kultsjödalen och t.o.m hela Vilhelmina kommun. Det är ett samarbete mellan flera föreningar för att kunna hålla bra standard på alla leder under paraplyet VBS. VBS – Vilhelminabygdens Skoterorganisation är en fristående organisation som tillsammans med stora ideella krafter sköter Vilhelminabygdens skoterledssystem om ca. 150 mil. Därutöver tillkommer det statliga ledsystemet om drygt 20 mil.

leddekalmif

.

Ledavgift finns till försäljning i Marsliden hos Kanons kiosk & café samt med  2 olika fjärr-betalmöjligheter enligt nedan.

Köp via oss, så stöder du vår förening Marslidens Intresseförening i vårt arbete med lederna. Det är många timmar och mil vi jobbar med lederna under ett år. Det är en viktig intäkt till våra driftkostnader.

Samma priser som i fjol.

Du köper ett veckokort 250:- och ett säsongskort 400:- . För kommunbo (matalsskriven i kommunen) så är priset för veckokort 150:- och ett säsongskort för 250:- .

 1) Betala in via bankgiro, till vårt bankgiro nummer 5770-9008  Ange V+ veckonr eller S 19-20 samt din epostadress/mobilnummer. 

 

2) Med swish till vårt swish nummer 123 085 54 86  för Ledavgift/Skoterpass. Ange V+ veckonr eller S_ 

och din epostadress/mobilnummer i meddelanderutan. 

Ditt mobilnummer och din epost adress vill vi gärna ta del av. Det kan du även skicka till MIF på  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.       

 Vi har gjort det lätt för dig som kommunbo med Swish. Starta swish-appen och nyttja koden här nedan.Den är laddad med vårt swish-nr och ett säsongskort för kommunbo dvs 250:-. Skriv epostadress/mobilnummer i meddelanderutan. 

kbled1920       

 

 

Vi har gjort det lätt för dig också som ej är kommunbo med Swish. Starta swish-appen och nyttja koden här nedan.Den är laddad med vårt swish-nr och ett säsongskort med 400:- Skriv epostadress/mobilnummer i meddelanderutan. 

led1920

Dekal för säsongskort om du önskar, hämtar du ut hos Ulf Kanons kiosk & cafe mot uppvisande av att du betalt via bankgiro eller swish. Betalt med Swish, ta fram betalningar gjorda till "skoterpass" och visa upp att du betalt.

 

 

Startsida

 

Senast uppdaterad torsdag, 22 oktober 2020 19:16